Home
Past het niet in de afvalbak, bestel een Veensebak!
Afvalmanagement is onze hobby
Meer dan alleen afvaltransport
Uw afval onze zorg
Uw transport onze zorg

Containerservice

"Uw afval onze zorg"

‘Persoonlijke afvalbemiddeling’, dat is de omschrijving die onze klanten graag geven aan deze vorm van dienstverlening. Daar waar andere bedrijven vaak standaard oplossingen bieden verzorgen wij klantgerichte oplossingen. In de regio Veenendaal bieden wij deze dienstverlening al geruime tijd vandaar gebruiken wij ook wel de handelsnaam Veensebak.NL

Door onze expertise op afvalgebied zijn wij in staat u te begeleiden naar een optimale beheersing van uw afvalvraagstuk. Daarom bieden wij oplossingen zowel in de fabriek als ook op de bouw of andere locaties.

Het leveren van verpakkingen ten behoeve van de afvoer van uw afvalstromen worden van zelfsprekend ook door ons verzorgt. Of het nu gaat om UN-gekeurde dozen, dekselvaten, big-bags of containers daarvoor moet u ook bij ons zijn.

Voor containers groot en klein, moet u bij Van Schoonhoven zijn:

  • Minicontainers(kliko's)
  • Rolcontainers
  • Zelfpersende containers
  • Afzetcontainers van 8 m³ tot aan 50 m³
  • Platte laadbordessen
  • Gesloten opslagcontainers

Structurele oplossingen zoals gesloten afvalcontainers of zelfpersende containers met kantelaar om uw mini- of rolcontainers zelf te ledigen behoren tot de mogelijkheden

Laat kosteloos een afvalscan maken van uw bedrijfsafval en wij zullen de mogelijkheden onderzoeken om uw afval duurzaam en milieuverantwoord af te voeren tegen scherpe tarieven.