Home
Past het niet in de afvalbak, bestel een Veensebak!
Afvalmanagement is onze hobby
Meer dan alleen afvaltransport
Uw afval onze zorg
Uw transport onze zorg

Transport

"Uw afvaltransport onze Zorg"

Transport is bij ons bedrijf de hoofdactiviteit. En onder het motto “ Uw transport onze Zorg” bieden wij verschillende transportoplossingen.

  • Containertransporten
  • Winterdienst
  • Specifieke specialisatie

Containertransporten
Wij houden ons vooral bezig met het transporteren van afval. Deze vorm van transport wordt uitgevoerd met behulp van containerswagens maar ook door Walkingfloor opleggers. Wij bieden containers aan van 5 tot 50 m³, van lichtgewicht tot containers met automatische lading-afdeksystemen. Ook het inzetten van voertuigen met een laag eigengewicht of juist meerassige voertuigen zorgen er voor dat we binnen de grenzen van de wet het maximale rendement uit de transportbewegingen kunnen halen, tegen gunstige tarieven.

Winterdienst
In de winter rekenen meerdere gemeenten op onze expertise op het gebied van gladheidbestrijding. Hiervoor zijn meerdere voertuigen uitgerust en hebben wij jarenlange ervaring.

Specifieke specialisatie
Mede door de flexibiliteit van ons kleine bedrijf en de diversiteit van onze voertuigen kunnen wij klantgerichte oplossingen bieden voor nagenoeg alle transport vraagstukken. Zo hebben wij ervaring in het plaatsen en monteren van ondergrondse afvalinzamelingsystemen. Waarbij wij de transporten en de montage naar en op de locatie verzorgen. Ook de transporten van machines en materieel van en naar de bouw. Het laden en lossen van materialen, zowel vast als los gestort, kunnen wij verzorgen. Vraagstukken worden bij ons enthousiast en vakkundig onder de loep genomen en professioneel opgelost.